Onze manege is gelegen in het Haagse Zuiderpark, waar je onder deskundige leiding en volgens de 'regels van de kunst' leert paardrijden en omgaan met paarden.  Het bijzondere aan onze manege is, dat onze instructrices en instructeurs, maar ook degenen die voeren en het terrein en de stallen onderhouden dit allemaal in hun vrije tijd doen!

Bak

 

 

Lees meer...

 

Beste ruiter, ouders/verzorgers,

Wij van de eendenkooi organiseren een:

Familiedag en paaslunch!

 

 

Wanneer: Zondag 20 april!

Aanvang: ochtendploeg 09.00 of middagploeg 11.30 tot….. het gezellig is J

Wij zouden het erg leuk vinden wanneer iedereen iets maakt voor deze lunch.

De kosten hiervoor zijn €5,- pp 13 jaar en ouder en € 3,- pp 12 jaar en jonger!

Wij zorgen voor de drankjes tijdens de lunch (11.30- 13.30): koffie, thee en jus d ‘Orange. De drankjes na 13.00 uur zijn voor eigen rekening.

Wanneer je het leuk vindt om als ouder, broertje, zusje, oom of tante ook een keer op het paard te zitten dan kan dat.

Vindt je het niets om het paard op te gaan dan mag je natuurlijk ook alleen gezellig komen lunchen!

Wij richten deze dag een verkoophoek in, heeft u nog bruikbare spullen om aan ons te schenken? Lever ze dan bij ons in voor dinsdag 15 april! De gehele opbrengst zal ten goede komen van de Eendenkooi!

Wij hopen op een super gezellig dag!

Het Eendenkooiteam.

Wilt u het strookje invullen en inleveren bij uw instructeur. Graag voor dinsdag 15 april! Zo weten we hoeveel personen er zullen komen en wat voor lekkers er allemaal gemaakt gaat worden. Bij inlevering van het strookje direct betalen. Alvast bedankt!

 

 

Hallo allemaal,

Na het succes van vorig jaar willen we in samenwerking met het Oranjefonds ook dit jaar van NL doet een fantastische dag maken.

Op zaterdag 22 maart, hopelijk vergezeld door een heerlijk lentezonnetje, hopen we met 'vele handen, vele klussen te doen'.

Klussen waarvan de uitvoering nog wel eens op zich laat wachten omdat er altijd wel iets belangrijkers te doen is, iedereen kent ze wel.

Wat er op ons klus/wensenlijstje staat?

Een grote voorjaarsschoonmaak van stallen en terrein, schilderwerk van lantarenpalen en daklijsten stallen, wat groen onderhoud en het aanleggen van drainage in de paddocks.

Voor een ieder wat wils dus! We waarderen het enorm als je ook van de partij bent en beter nog, enthousiasmeer zoveel mogelijk familieleden, vrienden en bekenden om ook te komen!

Je kunt je opgeven via NLdoet.nl, onze site of via de aanmeldlijst die in de kantine hangt.

De manege zorgt uiteraard voor materiaal en de innerlijke mens ( o.a. een heerlijke lunch!).

Mocht je zelf materiaal mee willen nemen (altijd welkom..) of vragen hebben over de dag, neem dan even contact op met Michael.

Op naar een gezellige en constructieve dag waarmee we met elkaar de manege weer een stukje mooier maken!

Tot de 22e maart!

 

Kom jij ook naar de jaarlijkse BBQ? Geef je snel op bij je instructeur!

Uinodiging_BBQ

 
Banner
Onze paarden